TTH satser på ungdomsligaen

Ligahold i ungdomsrækkerne inden for 2 år

10.08.2019 | Af Morten Toft – Foto: Fotograf Ole Mortensen

Som et led i strategien for talentarbejdet i TTH Holstebro, arbejdes der i klubben på en ambition om, at man inden for 2 år skal være repræsenteret på ungdomsliganiveau for både klubbens piger og drenge.

– De nye retningslinjer for henholdsvis U17 og U19 årgangene, og ikke mindst udsigten til en landsdækkende U19 liga gør, at vi i TTH Holstebro fremadrettet vil arbejde målrettet for at etablere os som et stærkt elitehåndboldmiljø i Jylland. Fokus skal være på at tilbyde ambitiøse talenter en platform, hvor ungdomspotentialet kan forløses i takt med en koordineret overgang til elitehåndbold på seniorniveau, siger Talentchef Anders Thomsen og uddyber:

– Det er i særlig grad når vi kigger ind i årgangene 01 og 02, at vi ser et stort potentiale. Det gør sig gældende blandt vores nuværende TTH-ungdomsspillere, men også i forhold til de lokalforankrede spillere, som til den nuværende sæson er ude og prøve kræfter med efterskolelivet.

Strukturen og rammerne i TTH skal være med til at opfylde ligadrømmen i ungdomsrækkerne.

– I TTH Holstebro har vi rammerne, træningsmiljøet og strukturen til at have hold i ungdomsligaen. Vi håber derfor at vi kan indfri målsætningen om ungdomsliga håndbold på drengesiden allerede i løbet af den forestående sæson, slutter Talentchef Anders Thomsen.

TTH Holstebro har tilmeldt U19 drenge og piger til ligakvalifikationen.

Be the first to comment

Leave a Reply