Trine Knudsen om Annliz Cup: Turneringen kan ryste os sammen

Af Morten Toft

Fredag den 9. august rejser TTH-dametruppen til Annliz Cup, som afholdes i Skövde Idrætshal i Sverige. Den forestående træningsturnering er fyldt med hård modstand. 

De deltagende hold i turneringen er, CSM Bukarest, DHC Slavia Praha, Skuru IK, Ajax København, IK Sävehof, Kungälvs HK, Skövde HF og TTH Holstebro.

TTH Holstebro kan se frem til følgende puljekampe i turneringen:

  • Kungälv HK # TTH Holstebro – fredag kl. 20.30
  • TTH Holstebro # DHC Slavia Praha – lørdag kl. 12.30
  • TTH Holstebro # Skuru IK – lørdag kl. 19.00
  • Placeringskamp – søndag

Se hele Annliz Cup turneringsplanen HER. For 23 euro kan der købes online-videoadgang til alle kampe fra turneringen. Læs mere om dette på Annliz Cup siden HER

TTH’s nye playmaker, Trine Knudsen, ser frem til en weekend med mange kampe:

– Jeg glæder mig til vi skal til Sverige. Jeg synes vi lægger lag på for hver kamp vi spiller. Vi bliver hele tiden klogere på hinandens løbebaner, og hvornår vi skal trykke kontrafasen. Og så forventer jeg også at turen ryster os endnu tættere sammen som et hold. Nu har vi jo både været i Thorsminde, og været på teambuilding-tur i Karup – så vi rykker tættere og tættere sammen, siger Trine Knudsen.

De mange træningskampe kommer efter en opstart med hård fysisk træning og teambuilding-aktiviteter. Derfor er trangen efter kampe også stor hos Trine:

– Det er altid sjovt at spille kamp – og det bliver fedt at få nogle gentagelser i kroppen med flere kampe over få dage. Forhåbentlig kan det styrke vores sammenspil.

26-årige Trine er en af de rutinerede kræfter på det nye TTH-hold, og i rollen som playmaker, er hun blevet tildelt en styrende rolle af Pether Krautmeyer i opstarten.

– Jeg håber, at jeg kan bidrage med noget rutine på vores unge hold. De sidste par sæsoner med op og nedture i Skanderborg har givet mig “hår på brystet”. Trænerteamet i TTH har vist mig tillid og tildelt mig noget ansvar, og det vil jeg gøre mit for, at gøre mig fortjent til, slutter Trine Knudsen.

Be the first to comment

Leave a Reply