PK sæsonevaluerer del 2: Vi glæder os allerede til 2019/20-sæsonen

Foto: Louise Boo Jespersen

Af Morten Toft

Cheftræner Pether Krautmeyer har her i anden del af hans sæsonevaluering sat fokus på 2018/19 sæsonens individuelle lyspunkter, og samtidig har han kigget frem mod den nye 2019/20 sæson. 

Udvikling af profiler

Til spørgsmålet om, hvilke spillere Krautmeyer synes har rykket sig mest i 2018/19 sæsonen, bliver svenskeren nød til at nævne flere fra sit holdkort:

– Kaja Kamp har gjort det sindssygt godt i denne sæson, og hun har klaret springet fra 1. division fra liga rigtig flot. Derudover har Caroline Svarre rykket sig virkelig meget. Selvom hun måske ikke er den mest fremtrædende og selviscenesættende spiller, så har hun vist, at hun kan tage ansvar og være frontfigur. Hun bliver spændende at følge i fremtiden, siger Krautmeyer og fortsætter:

– Og så Hylleberg taget nogle kæmpe udviklingsspring og vist landsholdspotentiale.

Resen-pigen tog håndbold Danmark med storm, da hun i december måned lyste som en anden julestjerne ved damernes EM i Frankrig. Desuden var den 20-årige fløj en af TTHs profiler i den hjemlige liga, hvor mange mål og stærkt forsvarsspil blev et Hylleberg-varemærke.

Spændende hold til den nye sæson

Med en afsluttet 2018/19-sæson, er trænerteamet Krautmeyer og Møller allerede gået i gang med at tænke på den kommende sæson:

– Jeg glæder mig til at starte forfra med et nyt hold som består af 5 nye spillere og dem som fortsætter fra sidste år. Du ved jo ikke helt hvad man får, og derfor ser jeg ekstra frem til at teste spillerne og derfra forme spillerne og næste års hold.

Med afgang fra spillere som Sarah Stougaard, Mathilde Neesgaard, Hanne Nielsen, Inger Smits, Lynn Knippenborg og Louise Egestorp skal der spilles nye frontfigurer ind på holdet.

– De forskellige roller skal besættes af nye folk, og det bliver spændende at se, hvem der kommer til at stikke frem, siger Pether Krautmeyer og nævner blandt andet kampen på venstre back:

– På venstre back får vi tre dygtige piger i form af Laura Jensen, Ilda Kepic og unge Andrea West, som på hver deres måde skal præge back-positionen. Desuden bliver det spændende at følge med på venstre fløj hvor Emilie Bastrup får selskab af Maria Mose, der netop har vundet DM-guld med Team Esbjerg.

I målet kommer der et nyt navn at lære for tilskuerne i Gråkjær Arena:

– Ditte Vind kommer til klubben fra Aarhus United og kommer til at udgøre en duo med Sara Kececi, hvilket blive et spændende makkerpar med masser af energi og engagement.

– Og så får der debut til Nikoline Lundgreen på højre back, som er tilbage efter et års skadespause. Vi glæder os til at se hende udfolde sit store potentiale.

– Sidst men ikke mindst så får vi et par meget spændende playmakere ind på holdet i Trine Knudsen og Camilla Pytlick, som begge er et par kloge spillere som vil komme til at sætte deres præg på vores spil, slutter en spændt Krautmeyer på den nye sæson.

Be the first to comment

Leave a Reply