Mikkel Hansen og verdensstjernerne spiller i Holstebro

Af Morten Toft

Søndag den 18. august kan du opleve nogle af verdens bedste håndboldspillere i Gråkjær Arena Holstebro, når Bramming og co. udfordrer topklubben Paris Saint-Germain. Kom og oplev verdensmestrene Mikkel Hansen og Henrik Toft samt verdensstjernerne Sander Sagosen, Nikola Karabatić og mange flere europæiske landsholdsspillere.

Der venter hele det midt -og vestjyske håndboldpublikum en stor oplevelse, når verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen sammen med Paris SG spiller i Gråkjær Arena søndag den 18. august kl. 15.00 mod TTH Holstebro.

Kampen er et led i begge holds forberedelse til den nye sæson, og derfor kommer holdene i stærkeste holdopstilling.

For TTH Holstebro bliver det sæsonens første optræden i Gråkjær Arena, og her vil du kunne opleve klubbens nye ligaprofiler i Allan Damgaard, Johan Meklenborg, Christoffer Cichosz, Nikolaj Enderleit og Søren Tau for første gang i aktion på hjemmebanen.

Hos TTH Holstebro er der stor glæde og stolthed over den kommende opvisningskamp mod et af verdens absolut bedste klubhold:

– For os som klub bliver det en kæmpe oplevelse at skulle møde nogle af verdens allerbedste spillere, og vi er stolte over at en klub som Paris gerne vil komme til Holstebro for at forberede sig til en ny sæson. Vi vil i forbindelse med kampen give alle håndboldelskere nogle spændende oplevelser, og dermed skabe en stor håndboldfest for alle.

Stjernepartnere gør drøm til virkelighed

TTH Holstebro har i forbindelse med kampen mod PSG indgået et Stjernepartnerskab med en gruppe sponsorer, som alle har været stærkt medvirkende til, at det lokale og regionale publikum nu får chancen for at opleve Mikkel Hansen og co. live i Holstebro.

De syv Stjernepartnere er:

•    Vestjysk Bank
•    Actona Company
•    Revisionsfirmaet Beierholm
•    Holstebro Kommune
•    XL Byg Roslev
•    Holstebro RejseCenter
•    Bojsen Biler

– Det glæder os meget, at vi har stor lokal opbakning til at få nogle af de største verdensstjerner til Holstebro, og med disse partnerskaber har vi nu skabt en unik håndboldoplevelse i Holstebro. Derfor skal der lyde en stor tak til de syv Stjernepartnere for den flotte opbakning, siger John Mikkelsen.

Der skal samtidig også lyde en stor tak til Mediehuset Holstebro, for deres partnerskab som Mediepartner.

Bestilling af billetter

Billetsalget til kampen mod Mikkel Hansen og Co. er startet.
På de første 1000 billetter er der en EARLY-BIRD pris, hvor du kan spare 20%.

Billetpriserne er følgende:

•    Siddeplads billet: kr. 120,- (kr. 150,- senere)
•    Børn 0-16: 80,- (kr. 100,- senere)

Book din billet HER

Vi ses til tophåndbold i Gråkjær Arena, når Mikkel Hansen og PSG kommer til Holstebro.

Be the first to comment

Leave a Reply