Genopdag | afsluttende workshops

Som en del af afslutningen på kulturfestivalen Genopdag kan du deltage i en række workshops på Struer Bibliotek.

Talende planter
Til denne workshop skal vi genopdage naturen ved at høre planternes lyde. Oplev en samling planter tilsat elektroder, der omsætter berøring på blade og grene til lyd. Undervejs kan børnene selv justere og spille på de interaktive planter ved at røre ved deres blade og blomster.

Brug dit affald på en ny måde
Med fokus på FNs 17 verdensmål, vil Ilze Rudzite guide deltagerne igennem en workshop, hvor der bruges affaldsmaterialer som plastik, papir, pap, metal, ledninger og meget andet. Der vil blive skabt skønne og sjove skulpturer, samt dekorative elementer, der kan pynte i dit hjem eller på dit værelse.
Du vil blive introduceret til vævning, fletning og konstruktionsteknikker, der giver inspiration til at genopdage affaldsmaterialer. En brugt avis, kan blive til en blomst, gamle ledninger til edderkopper, plastikposer kan flettes til en kurv osv. Der bruges mange forskellige materialer, mulighederne er uendelige og det er både for drenge og piger.

Byg dit eget instrument
Vi genopdager håndværket og rytmerne til denne sjove instrumentbygger-workshop. Vi bruger genbrugsmaterialer til at lave trommestikkere og regnvejrsshakere. Alle børn kan være med. Når du har lavet dit instrument, har du mulighed for at deltage i den efterfølgende stomp-workshop (sted oplyses senere). Kom og vær med, så vi kan lave larm i Struer.

Alle workshops foregår i perioden 10:00-12:00. Ingen tilmelding bare mød op.

15.06.19 Struer Bibliotek

Se hele programmet for kulturfestivalen Genopdag på struer.dk>>

Be the first to comment

Leave a Reply