GADELØBET LE TOUR REVANCHEN KOMMER TIL LYDENS BY

Tirsdag den 30. juli 2019 præsenterer Struer Kommune sammen med f Sports Group cykelløbet Le Tour Revanchen 2019, hvor tilskuerne kan opleve rytterne fra årets Tour de France – blot to dage efter de har afsluttet verdens største, hårdeste og mest prestigefyldte cykelløb.

Den danske cykelrytter Jakob Fuglsang har leveret store resultater i år, ligger blandt de allerøverste på verdensranglisten og har allerede udnævnt denne sæson som sin bedste hidtil med sejre i foråsklassikeren Liège-Bastogne-Liège og det prestigefyldte opvarmningsløb til Tour de France, Critérium du Dauphiné. Aldrig har Danmark haft så stor en favorit ved Tour de France, som Jakob Fuglsang er i år, og det skal fejres, ikke blot i de franske gader under årets Tour, men også i de danske.

Derfor har Struer Kommune indgået aftale om at arrangere gadeløbet Le Tour Revanchen i Lydens By tirsdag den 30. juli 2019 kl. 19, blot to dage efter Tour de France er afsluttet i Paris. Struer kommer forventet til at tage imod 15.000 tilskuere, som får mulighed for at komme helt tæt på de store Tour-stjerner og resten af feltet, som skal køre flere omgange på en kort og intens rute i byens gader.

Det bliver eneste gang, man kan opleve Jakob Fuglsang køre i Danmark i år og det er en dag, han glæder sig til:
”Uafhængigt af mit resultat ved dette års Tour de France, har 2019 allerede været mit bedst år hidtil i min karriere. Jeg har oplevet en helt fantastisk støtte fra de danske fans og derfor glæder jeg mig også ekstra meget over, at jeg kan være med til at give noget tilbage til dem, når jeg kører mit eneste løb i Danmark ved Le tour Revanchen i Struer. Det bliver en fantastisk dag med masser af feststemning, og så sammen med nogle af mine rigtig gode kammerater og store konkurrenter, det bliver sjovt.”

Danmarks største cykelstjerne, Astana-rytteren, Jakob Fuglsang; Dimension Data-rytteren, Michael Valgren; Deceuninck-Quick Step-rytteren, Michael Mørkøv; og andre danske og udenlandske tour-rytter stiller til start sammen med danske amatørryttere. I alt stiller 50-60 ryttere til start til årets store folke- og cykelfest i Lydens By – her giver Struer Kommune alle en unik mulighed for at opleve verdens bedste ryttere – med gratis adgang langs ruten og masser af underholdning.

Borgmester i Struer Kommune, Niels Viggo Lynghøj, glæder sig til arrangementet og håber, at det kan være med til at vise byen og området frem og tiltrække cykelturister til det varierede cykelterræn:
“Vi ser frem til at skabe en fest i samarbejde med hele lokalsamfundet i Struer Kommune og give tilskuerne en unik mulighed for at komme helt tæt på de store cykelstjerner, som de har fulgt i tv i ugerne inden. Vi har noget af det mest varierede cykelterræn i landet med bakker, mountainbikespor i skoven og ikke mindst vinden, hvilket ryttere i både Danmark Rundt, DM i mountainbike og Giro d’Italia før har mærket. Derfor var det oplagt for os at invitere de største cykelryttere hertil og fejre dem med en stor folkefest i gaderne i Lydens By den 30. juli,” siger Niels Viggo Lynghøj.

Be the first to comment

Leave a Reply