Dobbeltbrag åbner TTH’s ligasæson

DHF har nu godkendt turneringsplanen for HTH Ligaen og Herre Ligaen til 2019/20 sæsonen, og derfor er de første TTH-ligakampe klar til salg i den kommende uge. 

I TTH Holstebro har vi fornøjelsen af at skulle starte ligasæsonen med et dobbeltbrag torsdag den 29. august i Gråkjær Arena Holstebro. Her møder TTH-damerne nordjyderne fra EH Aalborg kl. 18.00, efterfulgt af TTH-herrerne mod de lokale naboer fra Mors-Thy Håndbold kl. 20.00.

– Vi kunne ikke have ønsket en meget bedre ligastart på 2019/20 sæsonen. Et dobbeltstævne på hjemmebane er det perfekte startskud på en spændende sæson for begge vores trupper, og vi håber aftenen kommer til give to gode sejre. Vi glæder os til igen at skulle have ligahåndbold i arenaen, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Tophåndbold til Danmarks Stærkeste Billetpris

– Igen i år har vi valgt at fortsætte med Danmarks Stærkeste Billetpriser, hvor alle uanset alder kan komme til håndbold for blot kr. 50,- Vi er overbevidst om at prisen gør vores produkt endnu mere attraktivt, og vi håber derfor at endnu flere vil besøge os i enten Gråkjær Arena Holstebro eller Struer Energi Park i den nye sæson, siger John Mikkelsen.

Se priserne herunder:

  • Siddeplads langside: DKK 75,-
  • Siddeplads bagmål: DKK 50,-
  • Ståplads: DKK 50,-
  • Barn 0-12 år: Gratis

Billetsalget til de første 3 ligakampe starter tirsdag den 13. august kl. 13.00. Hold øje med billetshoppen HER

Vil du sikre en fast plads til TTH’s ligakampe i den nye sæson og få mange andre gode fordele? Med et sæsonkort VIP vil du få netop dette. Se pakken HER

Be the first to comment

Leave a Reply